follow Catalog firme » Consultanta » Fonduri structurale » Judetul BUCURESTI
  home     Fonduri structurale   Judetul BUCURESTI

Fonduri structurale Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru fonduri structurale completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
fonduri structurale, fonduri structurale bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma noastră vă oferă soluţii multiple pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră: vă oferim consultanţă pentru accesarea fondurilor structurale la tarife minime; vă..
0748 *** ***Click aici!
fonduri structurale, fonduri structurale (BUCURESTI, BUCURESTI)
Structural project management asigura servicii de consultanta tehnica, economica si juridica pentru accesarea si gestionarea fondurilor structurale: consultanta privind eligibilitatea proiectului,..
0214 *** ***Click aici!
fonduri structurale (BUCURESTI, BUCURESTI)
Agriculture capital & engineering acorda suport tehnic si financiar pentru agricultura, industrie alimentara si energie regenerabila, solutii de structurare financiara complexa..
0311 *** ***Click aici!
fonduri structurale (BUCURESTI, BUCURESTI)
Intocmire devize lucrari constructii, devize lucrari arhitectura si structura de rezistenta; intocmim devize oferta pentru lucrari instalatii. Estimare deviz general pe..
0744 *** ***Click aici!
fonduri structurale europene (BUCURESTI, BUCURESTI)
Oferim solutii la cheie pentru accesare fonduri europene: solutii de finantare, studii de piata, studii de fezabilitate, analiza cost-beneficiu, planuri de..
0721 *** ***Click aici!
fonduri structurale (BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI)
La inceputul anului 2009 in urma unei analize de piata asupra felului in care beneficiarii din Romania acceseaza fonduri europene echipa..
0721 *** ***Click aici!
fonduri structurale (BUCURESTI, BUCURESTI)
Epc consultanta de mediu este societate acreditata de ministerul mediului pentru elaborarea documentatiilor tehnice necesare obtinerii avizului, acordului si autorizatiei de..
0374 *** ***Click aici!
fonduri structurale
Cbs business consulting sustine firmele si organizatiile care doresc sa beneficieze de finantari nerambursabile din fonduri structurale si de coeziune ale..
0723 *** ***Click aici!
fonduri structurale (BUCURESTI, BUCURESTI)
Serviciile companiei noastre cuprind intocmirea documentatiilor necesare pentru obtinerea fondurilor nerambursabile, de la demararea proiectului pana in momentul incasarii de catre..
0722 *** ***Click aici!
fonduri structurale (BUCURESTI, BUCURESTI)
Finantare fonduri nerambursabile. asigurarea unei rate cat mai mari de absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune pentru romania depinde de..
0727 *** ***Click aici!
fonduri structurale (BUCURESTI, BUCURESTI)
Eurofinantari este o companie ce ofera consultanta partenerilor publici si privati in managementul proiectelor cu finantare europeana, din fondurile structurale si..
0216 *** ***Click aici!
fonduri structurale (BUCURESTI, BUCURESTI)
Finit consult & management este o societate comerciala cu capital integral romanesc care are ca obiect principal de activitate consultanta pentru..
0311 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie